August 3, 2019

August 1, 2019

July 20, 2019

February 12, 2019

September 1, 2018

August 25, 2018

August 6, 2018

July 28, 2018

Please reload

Recent Posts

Life Is Strange

July 10, 2018

1/4
Please reload

Featured Posts

Korjaamo

February 8, 2018

 

Vaikka aiemmissa diossakin pyrin paljon tekemään yksityiskohtia, niin tämän dion myötä pyrin lisäämään tavaran määrää moninkertaiseksi . Tässä on about 50/ 50 Kaupallisia osia ja toinen osa sitten itse tehtyjä.
Itse rakennus on kanssa tehty itse lukuun ottamatta ovia ja ikkunaa. Seinät on tehty ensi balsa puusta. Tähän on sekaan istutettu tiilejä ja sitten on päällystetty das massalla.
Tästä vaiheesta löytyy kuvia minun blogista sekä monesta muusta vaiheesta . Kuten huomaa, että siinä vaiheessa oli vielä tarkoitus tehdä tästä kaksikerroksinen. Mutta tämä kariutui siihen että ensimmäisestä kerroksesta olisi paljon jäänyt tavaraa piiloon. Joten pikkasen eli projekti sitä mukaan kuin eteni. Tämä onkin ensimmäinen varsinain työ jonka tarkoituksena on toimia valokuvan taustana myöhemmässä vaiheessa. Siittä huolimatta on kokonaan taustaa myöten detalijoitu. Tästä johtuen myös auton,figun ja nostotaljan paikka voi vaihdella kuvissa koska ne ovat irtonaisia jotta tietyssä kuvaus tilanteessa saa ne pois ja ympättyä oikeita ihmisiä kuvaa.