August 3, 2019

August 1, 2019

July 20, 2019

February 12, 2019

September 1, 2018

August 25, 2018

August 6, 2018

July 28, 2018

Please reload

Recent Posts

Life Is Strange

July 10, 2018

1/4
Please reload

Featured Posts

Suomussalmi 1941

February 7, 2018

 

Tämä ollut tähän mennessä rakennetuista töistäni iso töisin dioraama. Ei kooltaa vaan eniten joutunut muokkaamaan varsinkin figuja.
Törmäsin SA-kuvissa pariin hienoon otokseen jotka sitten päätin yrittää mallintaa. Toisessa kuva kuvassa on menossa aseiden huolto ja tausta näkyy myös toisen kuvan panssarivaunun piipunvaihto. Kuvat löytyvät täältä.

Moottoripyörän puolella oli vielä asennoissa oli paljon parantamisen varaa ja meni eka yrityksen piikkiin. Mutta muuten kyllä paljon yritin saada samaa tunnelmaa ja suht samat asennot.
Panssarivaunun puolella pyrin vielä enempi panostamaan asentojen oikeelisuuteen. figujen muokkaus söikin sitten paljon aikaa, kun hiukset ja asennot on muokattu green stuffista. Tässäkin tuli pieniä asioita jotka tekisin toisin. seuraavan kerran kun figujen asentoja näin paljon muokkaa, niin teen ne osissa. Nyt muokkasin eka kokonaiseksi jonka jälkee rupesin työstämään niitä. Joidenkin asentojen johdossa työsketely oli erittäin rasittavaa. Kun osissa olisi tehnyt jälkikin olisi ollut parempaa.

kalusto itsessään on pikkaisen väärää esim moottirpyörä on DKW NZ 250 eikä DKW NZ 350 kuin diossa. lisäksi panzer II on pikkaisen erilainen kuin diossa. Tähänkin olin tilannut että olisi voinut viimeistellä Panzer II juuri sellaiseksi kuin kuvassa…mutta odottaa edelleen lähetystä saapuvaksi. Joten menköön tämä tälleen.

Detaileja kanssa lisäilin paljon joita ei kuvissa kunnolla näy, kun monet esineet maastoutuvat ympäristöön. On kiikaria puussa. mustikoita pakissa, lapio jne…

Moottiripyörän paremmat kuvatpienoismalli.netissä.
Tähänkin laittelin paljon itseväsättyjä osia. 

Tämä oli kohta viisisuotisen mallailu uran omasta mielestä mielenkiintoisin tekele. Paljon joutu tutkimaan ja perehtymään asioihin. Ei jää viimeiseksi valokuvaan perustuvaan työhön. Tosin tämän jälkeen voisi tehdä jonkin pienen aivot vapaalle projektin. 

koko rakennusprojekti vaihe vaiheelta löytyy täältä.

 

Tämä työ on nähtävissä Kuopion sotaveteraani museossa.