August 3, 2019

August 1, 2019

July 20, 2019

February 12, 2019

September 1, 2018

August 25, 2018

August 6, 2018

July 28, 2018

Please reload

Recent Posts

Life Is Strange

July 10, 2018

1/4
Please reload

Featured Posts

Dragonstone

March 2, 2018

Opiskelijan elämä on niin kiireistä , että toinen harrastus on jäänyt vähemmälle. Toisen näytön myötä avautui mahdollisuus palata takaisin askarteluhuoneeseen. Minulla on kaksikin keskeneräistä games of thrones diodraamaa, mutta halusin tehdä aivan uuden työn. Tämä työ menisi myös Antti Karppisen fantasy art works shoppiin ja toimisi myös osana minun näyttötyötä.  

Työtahti oli jokseekin nopea. Yleensä minulla diodraamojen tekoon menee puolesta vuodesta  vuoteen. Joten pienistä yksityiskohdista joutui vähän tinkimään.  Diodraaman suunnittelin sellaiseksi jota on helppo käyttää hyväksi mallin taustana. 

Dragonstone throne roomin pääkohde on valtaistuin. Valtaistuimeen kiinnitinkin eniten huomiota rakentaessa. Tulostin tästä useita kuvia joiden pohjalta kaiversin Dragonstonen.   

Rakenneusmateriaalina koko työssä on finnfoam, lukuunottamatta  kynttilänjalkoja jotka on kasattu miljoonalaatikon osista. Maaluksesta olen jo tehnyt aiemmin tutoriaaleja. Niistä jos kaipaat vinkkejä niin käy minun mallailluun keskittyvässä sivulla. 

Kiven maalaus 

Metallin maalaus