August 3, 2019

August 1, 2019

July 20, 2019

February 12, 2019

September 1, 2018

August 25, 2018

August 6, 2018

July 28, 2018

Please reload

Recent Posts

Life Is Strange

July 10, 2018

1/4
Please reload

Featured Posts

Game of thrones

March 19, 2018

Se minkä takia yleensä kouluun lähdin, oli että voisin yhdistää kaksi omaa harrastusta. Dioraamojen ja valokuvien  tekeminen. Tämä on ensimmäinen työ jossa pääsen yhdistämään molemmat. Aiemmassa blogitekstissä kerroin kuinka kuvasin Dragonstone dioraaman. Nyt oli edessä sitten mallien yhdistäminen.   

 

Näyttökuviksi tein myös muutaman potretin Antti Karppisen DAMC oppien mukaisesti. Tässä kurssista saa kyllä paljon oppia , eikä pelkästään kuvankäsittelyyn vaan moneen muuhinkin . Voin kyllä suositella lämpimästi. Tutustu kurssiin täältä

 

Mielellään olisin tehnyt enempi komposiittikuvia tästä aiheesta. Ikävästi perheessä tapahtui vakava sairastapaus ja vie itseltä ajan sekä voimat. Onneksi vielä jäi tästä kuvaus sessiosta tarpeeksi kuvia. Niitä kyllä alan työstää, kun on aikaa taas. Erittäin haastava on saada nuo komposiittikuvat luonnollisen näköiseksi. 

 

Mallinan minulla oli Iina Laitinen, joka on kyllä huippu cosplay .  Daenerys Targaryenin asu oli kyllä aivan mahtava. Huomaa että Iina on kyllä ammattilainen sekä vaateiden ja mallihommien parissa.  Oli helppo ohjata, kun malli miltei ohjauttuu itse.   

Kannattaa käydä tutustumassa Iinan sivuihin.  Mae-rye cosplay 

 

Näihin kuviin oli kyllä hyvät lähtökohdat muutenkin. Ohjausta Kuvienkäsittelyyn sai sekä Antti Karppiselta ja Markus Aspegreenltä. Niin voiko muuta kuin tulla huiput kuvat! 

 

 

 

 

Jos joku haluaa ladata itselleen Dragonstone roomin  tehdäkseen Game of thrones komposiittikuvan niin ota yhteyttä emailin kautta niin laitan iso resoluutioisen  kuvan sinulle.  Kuvaa saa vapaasti käyttää sitten ei kaupalliseen tarkoitukseen. 

 

 

Kiitoksia vierailusta.

Marko