August 3, 2019

August 1, 2019

July 20, 2019

February 12, 2019

September 1, 2018

August 25, 2018

August 6, 2018

July 28, 2018

Please reload

Recent Posts

Life Is Strange

July 10, 2018

1/4
Please reload

Featured Posts

Voita koirakuvaus

April 8, 2018

Pikku hiljaa kun koulu alkaa loppua, niin saa enempi keskittyä kuvaamiseen. Hyvä mieli kun kaikki alkaa valmistua. Nyt myös on facebook sivut auki. Siellä on kanssa erittäin tärkeä saada näkyvyyttä . Joten pistin sielläkin pienen arvonnan pystyyn. Lisää tapahtumia ja muita mukavia juttuja on tulossa joten kannattaa seurata blogia tai facesivuja. Varsinkin Siskon kanssa pari sellaista minikuvaus juttua on tässä lähiaikoina ja kesän aikaa on tarkoitus järjestää.

Ps : Siskokin sai sivut auki joten ei tykkäämään myös hänen sivustaan.

 

https://www.facebook.com/valokuvaajamerja/

 

Alla minun arvonnan säännöt joten ei kun minun sivuille tykkäämään kuvasta.

 

https://www.facebook.com/valokuvaajamarkopaakkanen/

 

Nyt kun vihdoin sain avattua oman facebook sivun. Niin järjestään pieni arvonta sen kunniaksi. Koirakuvaus miljöössä on arvonnan palkintona. Osallistua voi tykkäämällä kuvasta tai kommentoimalla kuvaa, myös sivustosta tykänneet osallistuvat. Kuvaus tapahtuu noin 30 km säteellä Kuopiosta asiakkaan valitsemassa miljöössä.

Arvonta suoritetaan 14.4 ja ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti.

Kuvauksen arvo 75€