August 3, 2019

August 1, 2019

July 20, 2019

February 12, 2019

September 1, 2018

August 25, 2018

August 6, 2018

July 28, 2018

Please reload

Recent Posts

Life Is Strange

July 10, 2018

1/4
Please reload

Featured Posts

Life Is Strange

July 10, 2018

 

 Alku kesästä oli paljon työkeikkoja ja hirveästi ei ollut aikaa tehdä omia projekteja. Onneksi nyt sitten viime viikonloppuna pääsi.  Cosplay hahmoja on monestakin syytä tosi kiva kuvata.  Ensinäkin asut ovat usein aivan mahtavia ja kuvauksellisia.  Tekijät ovat nähneet lukemattomia tunteja vaivaa tehdäkseen asusta esikuvansa kaltaisia. 

 

Sitten kun he saapuvat vielä kameran eteen niin eläytyminen rooliin on huippua.  Helpottaa kuvajaa paljon kun malli  on heti mukana ideassa ja omistautunut rooliinsa. Tekla Kokkonen eli Megurinemagnet oli kyllä malli esimerkki ! Aivan mahtava oli työskennellä hänen kanssaan. Ei juuri mallin ohjausta tarvinnut. Ilmeet ja asennot kyllä hienovaraisesti koko ajan vaihteli.  Hahmoon eläytyminen oli just eikä melkein!

 

Kuvaajan velvollisuuksiin näissä on perehtyä hahmoon ja tarinaan, jotta sama tunnelma saataisiin myös kuviin.  Ilman mitään tietämystä on aika hankala saada sitä syvyyttä kuviin mitä monetkin hahmot sisältävät.  Itsellä tähän oli jo pieni kokemus. Olin pelannut kyseisestä pelistä ensimmäisen episodin. Kyseinen pelihän kertoo valokuvaaja tyttösestä Maxine .   Vaikka itse kuvattu hahmo ei olekaan  Maxine . Chloe on yksi päähahmoista pelissä .  Kyllä itselle heräsi halu ostaa  muutkin pelin episodit. ​

 

Itse kuvaukset kesti kolmisen tuntia ja kyllä oli sen arvoista. Saatiin kyllä hyvä setti