August 3, 2019

August 1, 2019

July 20, 2019

February 12, 2019

September 1, 2018

August 25, 2018

August 6, 2018

July 28, 2018

Please reload

Recent Posts

Life Is Strange

July 10, 2018

1/4
Please reload

Featured Posts

Koiruuksia

February 12, 2019

Oi jos vapaana juosta vois, ettei kameran eessä ois. 

 

Ihmisten kuvauksen lisäksi toinen asia jota rakastan kuvata on lemmikit. Varsinkin koirien kanssa on erittäin hauska ja mukava toimia. Vaikka aivan ihan ongelmatonta ei aina kuvaukset olekaan. Milloin koiralla on paljon muuta mielenkiintoisempaa tekemistä , kuin pelkästään poseerata. Mutta juuri näistä hetkistä sitten koiran oma luonne tulee usein paljon paremmin esille. Siksi pistän aina potrettikuvien mukaan nettikokoisia tilannekuvia asiakkaille. Nämä ovat myös sitten mukava lisä myös tuosta kuvaushetkestä. Lisäksi monesti kun koira saa ensin vähän vapaasti tutustua ympäristöön ja kuvaajaan niin sitten lopussa on helpompi ottaa sitten myös niitä potrettikuvia.

 

Tein pienen koosteen juuri näistä tilannekuvista. Hauskoja ilmeitä ja muuta mukavaa siis luvassa. Mutta monesti juuri nämä pikkukuvat vaikka ei ole täydelisiä niin antaa kuvan muiston päivästä ja sen kommelluksista. Tässäpä muutamia esimerkkejä.

 

Ihme ja Kumma

 

Usein käy niin, että jossain muualla on paljon kivempää kuin  poseraus paikalla. Toisinaanon jopa  mukana kolmas pyörä joka väkis haluaa mukaan kuviin.

 

No onneksi sentää välillä oli malttia jotta saatiin kuva 

 

Kassu ja Kaapo

 

Nämä olivat taasen kuin kissa ja koira... ei kun siis.  No kummunkin pojat olivat kovia leikkimään sekä tutkimaan paikkoija. Toki sitten kun oli toisen kuvaus vuoro niin oltiin tosi mustasukkaisia ja äksyjä ilmeitä lähetettin verhon takaa.