August 3, 2019

August 1, 2019

July 20, 2019

February 12, 2019

September 1, 2018

August 25, 2018

August 6, 2018

July 28, 2018

Please reload

Recent Posts

Life Is Strange

July 10, 2018

1/4
Please reload

Featured Posts

Tyttö ja Korppi

July 20, 2019

 

Taustaa ja tarinaa tyttö ja eläin sarjaan sekä pieni kurkistus kulissien taakse.Tarinan kerrontaa on tullut harrastettua sekä valokuvissa että myöskin diodraamojen teossa. Diodraamoissa tarina sidotaan yhteen ainoaan tilanteeseen. Kuten esimerkiksi mottitalkoot tai Suomussalmi teoksessa.  Mutta valokuvauksessa voi tuoda useamman ruudun kautta.  Juuri tässä haluaa kehittyä kovasti ja harjoitella.  

 

Idea

Tyttö ja eläinsarjalla haluan korostaa myöskin luonnon tärkeyttä ihmisille. Pallomme jossa asustamme olisi kuitenkin tylsä paikka ilman luonnon monipuolisuuta. Eri lajeja kuolee sukupuuttoon vuosittain useita tätä vauhtia.  Sarja lähti alun pitäen hyvin pienestä liikenteeseen. Alun pitäen oli vaan tarkoitus pitää komposittikuvan teko harjoittelukuvaus..mutta pikku hiljaa rekvisiittan määrä laajeni ja ideat kehittyi .  Eli joskus isotkin ideat lähteä hyvinkin pienestä. Nyt sarjaan oli jo haku johon osallistui tosi paljon malleja. Valinta oli vaikea, mutta pyrin löytämään aina eläimeen sopivan mallin. 

 

 

Tyttö ja korppi 

Ensimmäisen kuvaus oli Tyttö ja Korppi . Mallina toimi Pauliina Puustinen, joka hoiti homman hienosti. Hyttysiä oli kyllä mielettömän paljon .. making of kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Suuret kiitokset mallille!!