top of page

Tyttö ja Korppi


Tyttö ja korppi

Taustaa ja tarinaa tyttö ja eläin sarjaan sekä pieni kurkistus kulissien taakse.Tarinan kerrontaa on tullut harrastettua sekä valokuvissa että myöskin diodraamojen teossa. Diodraamoissa tarina sidotaan yhteen ainoaan tilanteeseen. Kuten esimerkiksi mottitalkoot tai Suomussalmi teoksessa. Mutta valokuvauksessa voi tuoda useamman ruudun kautta. Juuri tässä haluaa kehittyä kovasti ja harjoitella.

Idea

Tyttö ja eläinsarjalla haluan korostaa myöskin luonnon tärkeyttä ihmisille. Pallomme jossa asustamme olisi kuitenkin tylsä paikka ilman luonnon monipuolisuuta. Eri lajeja kuolee sukupuuttoon vuosittain useita tätä vauhtia. Sarja lähti alun pitäen hyvin pienestä liikenteeseen. Alun pitäen oli vaan tarkoitus pitää komposittikuvan teko harjoittelukuvaus..mutta pikku hiljaa rekvisiittan määrä laajeni ja ideat kehittyi . Eli joskus isotkin ideat lähteä hyvinkin pienestä. Nyt sarjaan oli jo haku johon osallistui tosi paljon malleja. Valinta oli vaikea, mutta pyrin löytämään aina eläimeen sopivan mallin.

Tyttö ja korppi

Ensimmäisen kuvaus oli Tyttö ja Korppi . Mallina toimi Pauliina Puustinen, joka hoiti homman hienosti. Hyttysiä oli kyllä mielettömän paljon .. making of kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Suuret kiitokset mallille!!

Huomatkaa hyttysten määrä!

Metsässä paljain jaloin kera itikoiden ilme  :)

Toisena kuvaaja toimi Mikko Pitkänen ja vuorotellen assaroitiin..voin kyllä sanoa että Mikko ninja loikillaan voitti mut 10-0

Kiitos vielä kerran koko tiimille.

Ninja loikan SM mestari!

Tyttö ja korppi kuvat

Tyttö ja korppi
Tyttö ja korppi
Tyttö ja korppi

toisena kuvaajana ja assarina Mikko Pitkänen

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page