Final Fantasy XV


Näyttötyön ohella tein myös toiset cosplay kuvaukset. Final fantasy peli sarja on ollut minun ehdoton suosikki aina!. Siksi oli ilo saada kuvattavaksi yksi pelin hamoista. Vaikka itsellä ei olekaan komusta tästä uudesta XV pelistä.

Ardyn Hahmoon piti tutustua netistä löydettävin tiedoin. Myös cosplayeri Saara kertoi hahmosta. Näin pyrin saaman kuviin hahmon luonnetta. Ardynistä löytyy sekä hyvä että pahaa . Kuvissa toin tämän valkean ja mustan kontrastilla.

Kiitoksia paljon saaraz mallinna olosta sekä huikeasta asusta.

Mallina Saaraz

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by  Marko Paakkanen -Kuopio

marko_paakkanen@hotmail.com

044 3110627

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon