top of page

Koiruuksia


Oi jos vapaana juosta vois, ettei kameran eessä ois.

Ihmisten kuvauksen lisäksi toinen asia jota rakastan kuvata on lemmikit. Varsinkin koirien kanssa on erittäin hauska ja mukava toimia. Vaikka aivan ihan ongelmatonta ei aina kuvaukset olekaan. Milloin koiralla on paljon muuta mielenkiintoisempaa tekemistä , kuin pelkästään poseerata. Mutta juuri näistä hetkistä sitten koiran oma luonne tulee usein paljon paremmin esille. Siksi pistän aina potrettikuvien mukaan nettikokoisia tilannekuvia asiakkaille. Nämä ovat myös sitten mukava lisä myös tuosta kuvaushetkestä. Lisäksi monesti kun koira saa ensin vähän vapaasti tutustua ympäristöön ja kuvaajaan niin sitten lopussa on helpompi ottaa sitten myös niitä potrettikuvia.

Tein pienen koosteen juuri näistä tilannekuvista. Hauskoja ilmeitä ja muuta mukavaa siis luvassa. Mutta monesti juuri nämä pikkukuvat vaikka ei ole täydelisiä niin antaa kuvan muiston päivästä ja sen kommelluksista. Tässäpä muutamia esimerkkejä.

Ihme ja Kumma

Usein käy niin, että jossain muualla on paljon kivempää kuin poseraus paikalla. Toisinaanon jopa mukana kolmas pyörä joka väkis haluaa mukaan kuviin.

No onneksi sentää välillä oli malttia jotta saatiin kuva

Kassu ja Kaapo

Nämä olivat taasen kuin kissa ja koira... ei kun siis. No kummunkin pojat olivat kovia leikkimään sekä tutkimaan paikkoija. Toki sitten kun oli toisen kuvaus vuoro niin oltiin tosi mustasukkaisia ja äksyjä ilmeitä lähetettin verhon takaa.

Rölli

Rölli ei ihan aina tykännyt ohjeista ja sen kyllä äippä sai tuntea.

Tuisku ja Pyry

Oma koira nyt paljon joutuu mallina niin kerkiää paljon tallentaa ihme ilmeitä. Botsuilla kyllä luonostaakin on niin ihanan sekopäisiä ilmeitä välillä.

Muut kuvat

Sisarrakkaus kyllä näkyy... heti kun silmä välttää meno muuttuu rajuksi.

Ne bordercolliet!!!

Välistä on vaan hyvä pitää pieni leikkitauko. Sitten taas jaksaa olla kuvattavana.

Ei ihan aina onnistu ilmeet kivalle metsä polku tallaamiselle.

tai elämä on muuten vaan kivaa.

tai vauhtia piisaa että muuten on hankala kuvata

ja joskus vaan ei huvita muuta kuin leikkiä strutsia

Potrettikuvien lisäksi aina laitan mukaan myös jokusen kuvan kuvaushetkestä. Näin asiakkaalle jää myös tästä hetkestä mukavat muistot ja koiran kujeet myös muistoksi. Mitä hauskoja hetkiä sinulla on koirakuvauksen parissa ollut.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page