top of page

Uusi vuosi, uudet kujeet


Pitkän blogitauon jälkeen on aika palata linjoille ihan uusilla kuvioilla. Veljeni Joona ottaa vastuun blogin kirjoittamisesta ja samalla virittelemme käyntiin yhteisiä bisneksiä.

Blogin kirjoittaminen on meikäläiselle sen verran työlästä puuhaa, että tämä ratkaisu palvelee varmasti kaikkia osapuolia. Ideat postauksiin tulee jatkossakin minulta, mutta Joona vastaa niiden toteutuksesta. Ensimmäiset kirjoitukset tullee julki tässä helmi-maaliskuun kieppeillä, joten pysykäähän ihmeessä kuulolla! Tarkoituksena on käsitellä erilaisia valokuvaukseen liittyviä teemoja ja siinä sivussa kertoa vähän omiakin kuulumisia.


Uutta bisnesideaa


Kuulumisista puheen ollen olemme nyt Joonan kanssa pistäneet käyntiin yhteistyötä, jonka myötä allekirjoittaneen palvelutarjonta laajenee nykyisestä. Jatkossa kauttani saa valokuvauksen lisäksi kirjallista sisällöntuotantoa, kuten artikkeleita, blogitekstejä sekä tuote- ja yritysesittelyjä. Eikös olekin kätevää? Kun tarvitset kuviesi kylkeen laadukkaat tekstit, onnistuu se minun kauttani tilaamalla. Säästät sekä aikaa että rahaa, kun saat tarvitsemasi teksti- ja valokuvauspalvelut yhdestä ja samasta osoitteesta.

Meidän tiimin työnjako on selkeä. Joona, joka itsekin toimii kevytyrittäjä, tekee kirjalliset sisällöt ja minä vastaan valokuvauksesta. Joona on työskennellyt useamman vuoden sisällöntuotantohommissa ja tehnyt sitä kautta yhteistyötä kymmenien eri yritysten ja organisaatioiden kanssa. Joonan palveluihin voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.joonapaakkanen.com
Uutta ja vanhaa


Ajatus yhteistyöstä tuntui heti järkevältä. Vaikka molemmat toimimme myös itsenäisinä yrittäjinä, yhteistyö täydentää molempien liiketoimintaa. Se avaa ovia uusille mielenkiintoisille projekteille ja mahdollisuuksille. Esimerkiksi juttuideoiden myyminen lehtiin on huomattavasti helpompaa, kun voi tarjota kokonaisvaltaisen paketin potentiaaliselle ostajalle. Sama koskee monia tuote- ja yrityskuvauksia, joissa usein tarvitaan tekstisisältöä kuvien oheen.

Vaikka palvelutarjonta laajenee nykyisestä, minä aion jatkossakin pysytellä turvallisesti linssin takana. Tuttuun tapaan minulta saa sekä valokuvaukset että muut hommaan liittyvät kommervenkit lupsakkaan asiakaslähtöisellä otteella. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos mieleen tulee mikä tahansa valokuvaukseen liittyvä idea tai projekti. Hoidetaan homma yhdessä kuntoon, ja minulta saa myös vinkkejä kaikissa valokuvaukseen liittyvissä asioissa.

Pysytäänhän kuulolla! Talven ja kevään kuluessa luvassa jokunen uusi blogipostaus ja tarkoituksena on käsitellä muun muassa talvivalokuvaukseen liittyviä asioita.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page