top of page

Tunteet

Kuvallisen ilmaisun näyttökuvat. Huikea oli päästä kuvamaan näitä näyttökuvia vaikka muuta este olikin tiellä. Objektiivi temppuili ja sitä joutu käyttämään huollossa. Työharjoittelu alkoi ja söi paljon aikaa kun 12 tunnin päiviä teki. Kaikesta huolimatta tosi tyytyväinen koko sarjaan kiitos tästä kuuluu myös kaikille malleille jotka osallistuivat näihin kuvauksiin. Itse kuvat tein tällä kertaa vähän rouheampaan tyyliin ja kuvankäsittelyyn, Mielessä oli työpajassa opitut mustavalkokuvaksen opit. Tiettyjä vaikutteita kanssa mieli poimi myös Sin city sekä Yousuf Karshin valokuvista. Aiheeksi valitsin tunteet vaikkakin tässä keinoina vaan käytin pelkästään silmiä, valoa sekä kuvakulmia. Kiitokset vielä kerran kaikkille malleille! Tuija Vanninen Merja Paakkanen @Ulla-Maria Kauhanen Jenni Tikka @Sofia Sarkava Anita Tarasmaa

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page