top of page

Life Is Strange


Alku kesästä oli paljon työkeikkoja ja hirveästi ei ollut aikaa tehdä omia projekteja. Onneksi nyt sitten viime viikonloppuna pääsi. Cosplay hahmoja on monestakin syytä tosi kiva kuvata. Ensinäkin asut ovat usein aivan mahtavia ja kuvauksellisia. Tekijät ovat nähneet lukemattomia tunteja vaivaa tehdäkseen asusta esikuvansa kaltaisia.

Sitten kun he saapuvat vielä kameran eteen niin eläytyminen rooliin on huippua. Helpottaa kuvajaa paljon kun malli on heti mukana ideassa ja omistautunut rooliinsa. Tekla Kokkonen eli Megurinemagnet oli kyllä malli esimerkki ! Aivan mahtava oli työskennellä hänen kanssaan. Ei juuri mallin ohjausta tarvinnut. Ilmeet ja asennot kyllä hienovaraisesti koko ajan vaihteli. Hahmoon eläytyminen oli just eikä melkein!

Kuvaajan velvollisuuksiin näissä on perehtyä hahmoon ja tarinaan, jotta sama tunnelma saataisiin myös kuviin. Ilman mitään tietämystä on aika hankala saada sitä syvyyttä kuviin mitä monetkin hahmot sisältävät. Itsellä tähän oli jo pieni kokemus. Olin pelannut kyseisestä pelistä ensimmäisen episodin. Kyseinen pelihän kertoo valokuvaaja tyttösestä Maxine . Vaikka itse kuvattu hahmo ei olekaan Maxine . Chloe on yksi päähahmoista pelissä . Kyllä itselle heräsi halu ostaa muutkin pelin episodit. ​

Itse kuvaukset kesti kolmisen tuntia ja kyllä oli sen arvoista. Saatiin kyllä hyvä setti aikaiseksi. Yleensä aina tulee tehtyä per/kuvaus vain 3-4 kuvaa. Niin tämä oli poikkeus, jotta saisi yhdeksi kuvaksi samanlaisen seinän kuin pelissä. Siinä valokuvajaa Maxine on tehnyt yhden seinän omista polaroid kamerralla ottamistaan kuvistaan seinän. Tämän takia myös kuvat tein käsittely vaiheessa , että eri vuorokauden aikoina olisi otettu. Myös näihin kuviin tein ihan oman logon. Fontti on sama kuin pelin päiväkirjassa. Myöskin kuvista tehtiin polaroid kamara versiot jotta pysty rakentamaan huoneen seinän. Seinällä on myös muutama Teklan itse ottama kuva.

​​Kiitokset vielä kerran Teklalle loistavasta mallina olosta sekä upeasta asusta . Oli ilo kuvata ja hauskaa oli. Toivon mukaan pian joku uusi kiva kuvaus olisi taas.

Megurinemagnetin löytää netistä

Itse peliin voi käydä tutustumassa

Kuvat :

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page