top of page

Korjaamo


Vaikka aiemmissa diossakin pyrin paljon tekemään yksityiskohtia, niin tämän dion myötä pyrin lisäämään tavaran määrää moninkertaiseksi . Tässä on about 50/ 50 Kaupallisia osia ja toinen osa sitten itse tehtyjä. Itse rakennus on kanssa tehty itse lukuun ottamatta ovia ja ikkunaa. Seinät on tehty ensi balsa puusta. Tähän on sekaan istutettu tiilejä ja sitten on päällystetty das massalla. Tästä vaiheesta löytyy kuvia minun blogista sekä monesta muusta vaiheesta . Kuten huomaa, että siinä vaiheessa oli vielä tarkoitus tehdä tästä kaksikerroksinen. Mutta tämä kariutui siihen että ensimmäisestä kerroksesta olisi paljon jäänyt tavaraa piiloon. Joten pikkasen eli projekti sitä mukaan kuin eteni. Tämä onkin ensimmäinen varsinain työ jonka tarkoituksena on toimia valokuvan taustana myöhemmässä vaiheessa. Siittä huolimatta on kokonaan taustaa myöten detalijoitu. Tästä johtuen myös auton,figun ja nostotaljan paikka voi vaihdella kuvissa koska ne ovat irtonaisia jotta tietyssä kuvaus tilanteessa saa ne pois ja ympättyä oikeita ihmisiä kuvaa.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page