top of page

Game of thrones


Game of thrones

Se minkä takia yleensä kouluun lähdin, oli että voisin yhdistää kaksi omaa harrastusta. Dioraamojen ja valokuvien tekeminen. Tämä on ensimmäinen työ jossa pääsen yhdistämään molemmat. Aiemmassa blogitekstissä kerroin kuinka kuvasin Dragonstone dioraaman. Nyt oli edessä sitten mallien yhdistäminen.

Näyttökuviksi tein myös muutaman potretin Antti Karppisen DAMC oppien mukaisesti. Tässä kurssista saa kyllä paljon oppia , eikä pelkästään kuvankäsittelyyn vaan moneen muuhinkin . Voin kyllä suositella lämpimästi. Tutustu kurssiin täältä.

Mielellään olisin tehnyt enempi komposiittikuvia tästä aiheesta. Ikävästi perheessä tapahtui vakava sairastapaus ja vie itseltä ajan sekä voimat. Onneksi vielä jäi tästä kuvaus sessiosta tarpeeksi kuvia. Niitä kyllä alan työstää, kun on aikaa taas. Erittäin haastava on saada nuo komposiittikuvat luonnollisen näköiseksi.

Mallinan minulla oli Iina Laitinen, joka on kyllä huippu cosplay . Daenerys Targaryenin asu oli kyllä aivan mahtava. Huomaa että Iina on kyllä ammattilainen sekä vaateiden ja mallihommien parissa. Oli helppo ohjata, kun malli miltei ohjauttuu itse.

Kannattaa käydä tutustumassa Iinan sivuihin. Mae-rye cosplay

Näihin kuviin oli kyllä hyvät lähtökohdat muutenkin. Ohjausta Kuvienkäsittelyyn sai sekä Antti Karppiselta ja Markus Aspegreenltä. Niin voiko muuta kuin tulla huiput kuvat!

Jos joku haluaa ladata itselleen Dragonstone roomin tehdäkseen Game of thrones komposiittikuvan niin ota yhteyttä emailin kautta niin laitan iso resoluutioisen kuvan sinulle. Kuvaa saa vapaasti käyttää sitten ei kaupalliseen tarkoitukseen.

Kiitoksia vierailusta.

Marko

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page