top of page

MOMENTS OF SINCERITY


Vähän aikaa sitten päästiin siskoni valokuvaaja Merja Paakkasen kanssa tekemään hienoja valokuvia. Johannes Ruotsalaiselta oli tulossa cd levy julkaisu ja tähän sitten tehtiin levyn kansi. Nämä kuvauskeikat on kyllä alan suola . Kaksi luovaa alaa saa kohdata ja tehdä yhteistyötä. Kuvaus tilanteessa pääsi kyllä hyvin tunnelmaan Johannaksen soittaessa samalla. Katso video kuvaussessiosta alhaalla... Niin huh on se huikea soittaja. Videolle vielä sopivasti päätyi juuri ne kuvaus kohta joista tuli sitten levyn kansi.

Vaikka kuvausympäristö ei ollut mitenkään edukseen saimme valojen avulla hyvin blokattua karua ympäristöä. Ei oikein tuo valkea tiiliseinä mikä videollakin näkyy antaisi arvoista Tämä helpotti sitten ettei photoshopissa tarvinnut niin paljoa sitten työskennellä. Vaikka tosin tätä kyllä viilattiin aika paljon ja pieniä hienosäätöjä tehtiin runsaasti. Kuvaustilanteessa jo piti suoraan miettiä että jää tilaa teksteille. Neliörajauskin oli itselle vähän käytetty ja sekin tuotti pientä pään vaivaa kuvatessa. Lopulliseen kuvaan olen kuitenkin erittäin tyytyväinen. Kaiken lisäksi itsellekin aivan uusi aluevaltaus kuvauksessa. Ensimmäinen levyn kansi!

Johanneksen levyähän on sitten myynnissä monessa ei paikassa. Eikä hinta edes ole paha 3,45€ .

muita valokuvia kuvauksesta

Sisko sivuilla myös tästä valokuvaus sessiosta.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page