top of page

ANGLO-SAXON -HUSCARLE-


Olipa pitkästä aikaa kiva rakentaa kunnon figuuri. Kyllä näissä on valtavat erot. Oli ilo maalailla tätä figuuria varsinkin kun on tamiyan ämpärimuovi saksalaisia kanssa tuossa ohessa maalattavana. Haastena tässä oli varsinkin tuo kilven maalaus tässä mittakaavassa, kun toi kilpikin kuviokin on pieni..ainakin minun taidoille.. siinä ei oikein kunnon korustusta ollut tuohon kuvioon. Mutta noin omasta mielestä ihan kohtuu hyvin se onnistui. Muutenkin vähän pyrin sellaiseen synkempään sävymaailmaan tässä ja pieniä korustus efektejä.. pienet veripisat maassa. Figuuri päätyi lopulta sitten kuvattavaksi Antti Karppiselle Alias-studiolle. Antti rakensi hiukean komposiittikuvan johon itse pääsin malliksi.

Antin blogi kirjoitus Artikkeli kuinka kuva tehtiin.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page