top of page

Portfoliokuvia

Tällä kertaa oli ilo saada kuvattavaksi Jerry Kilpimaa. Kuvauksen tarkoitus oli täydentää omaa portfoliota. Kuvista tein tarkoituksella hyvin eri tyylisiksi. Komposiittikuvia en ole tehnyt vielä hirveästi, ja yksi tekemistäni kuvista oli hyvää harjoittelua niitä varten. Tykkään kovasti tehdä tällaisia kuvia, ja tämä oli hyvää harjoitusta näyttökuvaa varten. Yleensä jo kuvaushetkellä on selkeä visio kuvasta. Nykyään kuvankäsittelystä ei enää jää taidot kiinni, vaan kuvat saa näyttämään sellaisilta, kuin ajattelikin.

Yllä olevaan kuvaan käytin näitä kuvia. Taustakuvat hommasin https://pixabay.com/ . Sieltä voi ladata kuvia ilmaiseksi omiin töihin. Taustaan säilytin alkuperäistä rapattua pintaa antamaan rouhean vaikutelman.

Jerry Kilpimaan muut kuvat.

Kiitos katselusta.

Marko

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page