top of page

Voita koirakuvaus

Pikku hiljaa kun koulu alkaa loppua, niin saa enempi keskittyä kuvaamiseen. Hyvä mieli kun kaikki alkaa valmistua. Nyt myös on facebook sivut auki. Siellä on kanssa erittäin tärkeä saada näkyvyyttä . Joten pistin sielläkin pienen arvonnan pystyyn. Lisää tapahtumia ja muita mukavia juttuja on tulossa joten kannattaa seurata blogia tai facesivuja. Varsinkin Siskon kanssa pari sellaista minikuvaus juttua on tässä lähiaikoina ja kesän aikaa on tarkoitus järjestää.

Ps : Siskokin sai sivut auki joten ei tykkäämään myös hänen sivustaan.

Alla minun arvonnan säännöt joten ei kun minun sivuille tykkäämään kuvasta.

Nyt kun vihdoin sain avattua oman facebook sivun. Niin järjestään pieni arvonta sen kunniaksi. Koirakuvaus miljöössä on arvonnan palkintona. Osallistua voi tykkäämällä kuvasta tai kommentoimalla kuvaa, myös sivustosta tykänneet osallistuvat. Kuvaus tapahtuu noin 30 km säteellä Kuopiosta asiakkaan valitsemassa miljöössä.

Arvonta suoritetaan 14.4 ja ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti.

Kuvauksen arvo 75€

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page