top of page

Mikumo Guynemer

Tällä kertaa oli vuorossa animehahmo kuvattavana. Itselle tuo puoli on tuntemattomampi. Eli tällä kertaa sai ensin aika paljon tutustua itse hahmoon sekä sarjan visuaaliseen maailmaan. Näitä kuvia tehdessä kyllä saa itse laittaa oman skillinsä aina äärirajoille. Mutta se hyvä puoli on että näillä kyllä oman kuvankäsittely tekniikka kehittyy paljon. Tämä auttaa paljon myös perinteisempään kuvien käsittelyyn. Se syy on miksi näitä mielellään tekee . Saa pidettyä omaa ammattitaitoaan yllä sekä opetella uusia tekniikoita.

Viime kerralla oli ränsistynyt ja peli maailmaan sijoittuva kuvaus. Nyt taas sitten mentiin oikeastaan taas ihan eri ääripäähän. Tämä on yksi niin alan mahtavista puolista saa antaa mielikuvituksen lentää. Varsinkin nyt alkaa jo omakin taito olla sitä tasoa että kuvat varsinkin näissä komposiiteissa alkavat saada sitä näköä mitä idea ja kuva on päässä.

Kerta näitä cosplay kuvia alkaa tulla paljon niin ajattelin myös samalla näissä blogi teksteissä olisi myös esittely itse hahmoista. Parempi että tästä anna itse puvun tekijän ja mallin kertoa.

Macross Delta sijoittuu avaruuteen, jossa Walküre -niminen idoliryhmä suojelee ihmisiä hulluudelta laulamisen avulla. Laulaminen toimii tavallaan rokotteena muille ihmisille, ja Mikumo on ryhmän johtava vokalisti. Luonteeltaan hän on naisellinen, tyyni ja täsmällinen, minkä lisäksi hän säteilee ympärilleen salaperäisyyttä. Mitä tämä "Mysterious Venus" -lempinimeä kantava mystinen nainen menneisyyteensä kätkeekään?

Kuuntele https://soundcloud.com/megurinemagnet/sets/macross-delta

Kiitokset vielä ihanalle ja kauniille mallille ja asun tekijälle

Megurinemagnetin löytää netistä

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page