Elonkorjuujuhla 2018

Elonkorjuujuhlat ja Satoa keräsivät taas kadut täyteen ihmisiä. Kyllä täytyy olla ylpeä kotikaupungista miten aktiivinen keskusta nykyisin on. Ihana nähdä miten ihmiset viihtyvät ja nauttivat toritapahtumista. Paljon torin hyväksi on tehnyt keskustankehittämis ry joka on tuonnut paljon näitä torin tapahtumia. Muistan vielä hyvin tori remontin jonka jälkeen oli pitkään vielä kuopion keskusta täysin kuollut paikka.

Kuvia on mahdollista aina tilata suuri resoluutioisena. Hinnat vaihtelevat käyttötarkoituksen mukaan. Yhteystiedot

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Marko Paakkanen 

marko_paakkanen@hotmail.com

044 3110627

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon